Technologie leveranciers

TINT Apeldoorn heeft een breed aanbod aan inclusieve technologieën. Hieronder vindt u een overzicht van de technologieleveranciers waarmee TINT Apeldoorn samenwerkt.

Lichtwerk

Lichtwerk adviseert en begeleidt ondernemingen om werkbaar werk mogelijk te maken, ook bij complexer wordende activiteiten of moeilijker inzetbaarheid van medewerkers. De expertise van Lichtwerk bevindt zich op het snijpunt van inclusieve technologie, complex werk en business development. Voor de Augmented Reality-oplossingen maakt Lichtwerk gebruik van LightGuide, waarbij smart beamers digitale werkinstructies stap voor stap op de werkpost projecteren aan de hand van iconen, foto’s, filmpjes, geluiden, pick-to-light methodieken … Het operatorbegeleidingssysteem signaleert eventuele fouten, zodat de kwaliteit bij elke stap 100% geborgd is. Lichtwerk biedt daarnaast ook in-ears met realtime vertaaltechnologie aan, waardoor taalbarrières op de werkvloer verlaagd worden. Nederlandse bedrijven kunnen die technologie uittesten via TINT Apeldoorn.

Lichtwerk

IvyWorks

Ivy works is ontstaan vanuit de overtuiging dat iedereen talent heeft en het recht heeft om dit talent te leren kennen. Zij helpen organisaties, teams en individuen om inzicht te krijgen in talenten. Lucrato, Konnekted en Inclusiefgroep maken gebruik van de tool van Ivy Works voor het arbeidsdiagnose proces. Deze pilot is in 2023 van start gegaan.

IvyWorks

Sensotec

Sensotec biedt oplossingen voor mensen met visuele uitdagingen. Ze zijn gespecialiseerd in het geven van advies, verkoop en dienstverlening voor elektronische leessystemen, loepen, loeplampen, voorleessystemen en computeraanpassingen voor slechtziende en blinde mensen. Sensotec is één van de technologieleveranciers (Orcam) van TINT.

Sensotec

IJssel Technologie

IJssel Technologie is specialist in Smart Industry en helpt bedrijven bij productieverbetering.
Op alle niveaus; ze zijn gesprekspartner van uw bedrijfskundige, engineer en monteur. Aan de hand van het IJssel-model richten ze uw organisatie zo in, dat continu verbeteren de basis wordt voor al uw bedrijfsprocessen. Zo scheppen ze in uw bedrijf ruimte voor de innovatie die u nodig hebt om uw markt te blijven bedienen.