Taalbarrières doorbreken met vertaaltechnologie

In de voortdurend veranderende wereld van technologie staan innovaties nooit stil. Bij TINT houden we deze ontwikkelingen scherp in de gaten. Onlangs heeft TINT de nieuwste vertaaltechnologie, de Timekettle X1 AI Interpreter, aangeschaft om mee aan de slag te gaan.

  • Inclusieve technologie
  • Timekettle
  • Vertaaltechnologie

De Timekettle X1 AI Interpreter is een geavanceerd vertaalapparaat dat is ontworpen om taalbarrières te overbruggen en communicatie te vergemakkelijken. Wil je een gesprek voeren met iemand die de Nederlandse taal niet machtig is? Bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek? Dat kan! Met de vertaaltechnologie is het mogelijk om met iemand in gesprek te gaan die een andere taal spreekt.

Inclusie door middel van vertaaltechnologie

In Apeldoorn hebben al meerdere bedrijven interesse om de nieuwe vertaaltechnologie uit te proberen. Deze bedrijven zullen de technologie testen en gebruiken om statushouders beter te ondersteunen en te integreren in hun werkomgeving. Bovendien zal de receptie van Lucrato ook beginnen met het oefenen van deze innovatieve technologie.

Vertaaltechnologie lenen bij TINT

Bij TINT hebben we momenteel al 17 vertaaltechnologie (WT2-edge) koffers beschikbaar. Deze koffers worden tijdelijk uitgeleend aan bedrijven die inclusie willen bevorderen door de technologie in te zetten voor statushouders of anderstaligen. In deze periode kunnen bedrijven eenvoudig ontdekken hoe de vertaaltechnologie de communicatie kan verbeteren en bijdragen aan een inclusievere werkomgeving.

 

Als je geïnteresseerd bent in het lenen van een van deze koffers om inclusiever te werken binnen je bedrijf, neem dan contact op met TINT. Wij voorzien je graag van meer informatie over de beschikbaarheid van de vertaaltechnologie-koffers en hoe je deze kunt inzetten binnen je organisatie.