Een succesvolle afsluiting van de 3D print cursus!

Vorige week woensdag was het feest bij TINT! Negen enthousiaste deelnemers hebben de 10-weekse cursus 3D-printen succesvol afgerond en hun certificaat in ontvangst genomen. In de afgelopen tien weken hebben de deelnemers de kans gekregen hun kennis en vaardigheden in 3D-printen te verbeteren, dankzij een mix van een e-learning en een praktische workshop.

  • 3D-printer
  • Kennisdeling

De cursus is gezamenlijk afgesloten met een hapje en een drankje. Daarna mochten we op bezoek bij Lay3rs. Zij staan bekend om hun expertise in het integreren van design, ontwikkeling en productie in 3D printen. Bij de rondleiding werden de deelnemers meegenomen in het printproces en konden ze verschillende 3D-printers in actie zien.

De middag werd afgesloten bij NewTechPark, waar we een rondleiding kregen door het innovatieve gebouw. Lay3rs en NewTechPark, hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid en een leuke afsluiting van de cursus!

Namens TINT willen wij alle deelnemers ontzettend bedanken voor hun inzet. Het is mooi om te zien hoe iedereen zich heeft ontwikkeld, zowel in hun 3D-printkennis als persoonlijk!