Veelgestelde vragen

Hoe blijf ik op de hoogte van TINT?

U blijft van ons op de hoogte via LinkedIn en onze webpagina.

Op welke manier kan er kennis worden uitgewisseld met TINT?

U bent van harte welkom om op bezoek te komen bij TINT om kennis uit te wisselen, neem hiervoor contact op via het contactformulier. Wij zullen u koppelen aan de juiste persoon. Mocht u digitaal kennis willen maken of specifieke kennis willen delen op een bepaald onderwerp is dit ook mogelijk.

Kan ik met mijn bedrijf een bezoek brengen aan TINT?

U bent van harte welkom om op bezoek te komen bij TINT, neem hiervoor contact op via het contactformulier. Wij vernemen graag waarin u interesse hebt voor uw bezoek.

Kan ik met mijn arbeidsdeskundige team (of vergelijkbaar) langskomen bij TINT?

U bent van harte welkom om op bezoek te komen bij TINT, neem hiervoor contact op via het contactformulier. Aan uw bezoek met arbeidsdeskundigen of vergelijkbaar zitten kosten verbonden (alleen denkend voor uw bezoek). Wij verzorgen een rondleiding en interactieve ervaring met de verschillende technologieën en studenten.

Ik wil graag (met een personeelslid of kandidaat) een specifieke technologie ervaren

Wanneer de technologie beschikbaar is binnen TINT bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan de TINT. U kunt contact opnemen via het contactformulier en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Mocht de technologie niet beschikbaar zijn binnen TINT kunnen we met u meekijken of één van onze partner bedrijven eventueel wel met deze technologie werkt. Wij denken graag met u mee.

Ik heb interesse in een experiment met een specifieke technologie

Wanneer u interesse heeft in een specifieke technologie en hiermee zou willen experimenteren dan bent u ook van harte welkom bij TINT. Bij TINT werken onderzoekers, accountmanagers en trajectbegeleiders nauw samen met studenten. De studenten die onderzoek doen hebben verschillende technologieën onder hun hoedde, zij werken één semester voor TINT. Binnen dat semester zijn zij bezig met experimenten maar ook casussen voor/bij bedrijven.

Ik heb een probleem en ik sta open voor een technologische oplossing, hoe nu verder?

Mocht u met een proces, service of personeelslid tegen knelpunten aanlopen en u vermoedt dat een technologie de oplossing kan bieden bent u ook welkom bij TINT. Wij gaan graag met u in gesprek over hoe we gezamenlijk kunnen kijken of technologie een oplossing kan bieden. Dit kan plaatsvinden in de vorm van kennis, best practises of een experiment op de werkvloer.

Waar kan ik terecht met mijn specifieke vragen?

Heeft u specifieke vragen kunt u via het formulier contact opnemen met TINT Apeldoorn, vanuit daar wordt gekeken wie uw vraag het beste kan beantwoorden.

Ik heb interesse in de Virtual Reality loopbaanoriëntatie, hoe nu verder?

Het project Virtual Reality Loopbaanoriëntatie gaat vanaf april opschalen. Wilt u met uw bedrijf ook aan de slag met deze vorm van beroepenoriëntatie? Neem contact op via het contactformulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.