Kracht! Letselschade Franchise Vaassen schenkt €2500 aan TINT

Kracht! Letselschade, een franchise gespecialiseerd in letselschade, heeft onlangs een gift van €2500 gedaan aan TINT, een initiatief dat zich richt op het ondersteunen van vertaaltechnologie en Speaksee projecten. Deze schenking, gekozen door het Vaassen kantoor, onderstreept de betrokkenheid van het bedrijf bij maatschappelijke projecten en hun toewijding aan een inclusieve arbeidsmarkt.

  • Cheque
  • Kracht! Letselschade
  • Schenking
  • Vertaaltechnologie

Het initiatief voor deze donatie kwam van Hans Török, de vertegenwoordiger van het Vaassen kantoor van Kracht! Letselschade. Geïnspireerd door het werk van TINT, heeft Török besloten het project te steunen dat zich richt op vertaaltechnologie en Speaksee. Hans benadrukte dat het doel van deze schenking om impact te maken in de regio. Maar ook een positief beeld willen verspreiden vanuit Kracht! Ze laten hiermee zien dat ze een bijdrage willen doen aan de maatschappij. Daarnaast hebben ze een sterke affiniteit voor het onderwerp inclusieve arbeidsmarkt, met name voor diegenen die graag willen werken én leren!

Lysanne, hubmanager bij de TINT: ‘We zijn heel erg blij met dit prachtige bedrag. We gaan het inzetten voor twee mooie projecten: vertaaltechnologie en SpeakSee. Vertaaltechnologie helpt bij het overbruggen van taalbarrières en maakt communicatie mogelijk. Het verlaagt voor werkgevers de drempel om aan de slag te gaan met anderstaligen. Met SpeakSee kan spraak omgezet worden naar tekst. Dit maakt vergaderen in groepen voor mensen die slechthorend of doof zijn een stuk eenvoudiger’

Deze schenking van Kracht! Letselschade aan TINT is een prachtig voorbeeld van hoe bedrijven kunnen bijdragen aan belangrijke maatschappelijke projecten. Het weerspiegelt de betrokkenheid van het bedrijf bij de gemeenschap en hun streven om een positieve impact te maken, zowel lokaal als breder in de maatschappij.

De connectie tussen Kracht! Letselschade en TINT werd gelegd via Erik, een oud-wethouder en de voorzitter van VNO NCOW. Deze verbinding kwam tot stand na de Pre-christmas meeting, waaruit dit initiatief is voortgekomen.