Ontbijten en ontdekken: Een succesvolle ochtend!

Wat een opkomst! Afgelopen donderdagochtend was onze technohub gevuld met externe bedrijven die geïnteresseerd waren in de mogelijkheden van inclusieve technologie. Onder het genot van een heerlijk ontbijt, verzorgd door OSP catering, kwamen verschillende sprekers aan het woord over onderwerpen als AI en robotisering, duurzame inzetbaarheid, augmented reality en cognitive support.

  • Inclusieve technologie
  • Kennisdeling
  • Kennissessie

De ochtend zat vol hoogtepunten: kennisdeling, inspirerende gesprekken, het aanzetten tot nadenken en als kers op de taart: een lekker ontbijt! Sprekers vanuit SDD, Schoneveld Breeding, Saxion en TNO hebben de ochtend gevuld met interessante informatie. Daarnaast werden de verschillende inclusieve technologieën gepresenteerd, waarbij aanwezigen de kans kregen om ze zelf te ervaren.

Roland Oudsen (SDD) over de samenwerking met Lucrato/TINT op het gebied van cognitive support

Dit alles met als doel om kennis te delen over de mogelijkheden van inclusieve technologie om iedereen te betrekken op de arbeidsmarkt. De ochtend werd afgesloten met de gelegenheid om te netwerken, waar waardevolle ideeën en interessante vragen ontstonden.

Het was een bruisende ochtend met een diversiteit aan perspectieven en inzichten, die een sterke basis hebben gelegd voor toekomstige samenwerkingen en ideeën! Namens TINT Apeldoorn willen wij iedereen bedanken die bij deze ontbijtsessie aanwezig was!

Christina Klein Hofmeijer (Schoneveld Breeding) over duurzame inzetbaarheid

Kon je helaas niet aanwezig zijn bij de ontbijtsessie zijn, maar ben je wel benieuwd naar meer informatie over inclusieve technologie of de samenwerking met TINT? Neem dan contact op via: tint@lucrato.nl Wij vertellen je graag meer!