TINT Apeldoorn over learning community inclusieve technologie

Tijdens die webinar wordt gesproken over de Learning community van TINT Apeldoorn.  Er wordt onderzocht naar hoe learning communities het leren, samenwerken en innoveren van (toekomstige) medewerkers stimuleren.

  • Learning community

Recente ontwikkelingen van digitale technologieën zoals Artificiële Intelligentie beïnvloeden ons dagelijkse werk en leven. Aan de ene kant maken ze nieuwe oplossingen voor grote maatschappelijke vraagstukken mogelijk, maar aan de andere kant vragen ze ook veel nieuwe kennis en vaardigheden van (toekomstige) medewerkers die met deze technologieën in hun werk geconfronteerd worden. In het project: leer- en innovatiegemeenschappen in ICT om de digitale transformatie te versnellen doet CLIC-IT onderzoek. Er wordt onderzocht naar hoe leergemeenschappen het leren, samenwerken en innoveren van (toekomstige) medewerkers stimuleren. En ontwikkelen we methodes en tools om dit nog beter te ondersteunen. Zo worden we beter voorbereid op de digitale transformatie en kunnen we innovatie versnellen.

TINT Apeldoorn

CLIC-IT sprak met Julia Boë-Bakker, innovatiemedewerker van TINT Apeldoorn over de learning community. Welke stappen zijn er gezet, wat maakt de community zo sterk en waar moet je opletten.

Bekijk het webinar

CLIC-IT: Webinar 2 2023-06-01 from CLIC-IT on Vimeo.

Word TINT partner