Vertaaloortjes: een gamechanger in Apeldoorn (en omstreken)

Het verkrijgen van geschoolde medewerkers is in sommige branches erg lastig, de komst van de anderstaligen biedt daarbij mogelijkheden.

  • Anderstalligen
  • Vertaaloortjes
  • Vertaaltechnologie

Echter worden bedrijven daardoor ook geconfronteerd met drempels en uitdagingen op het gebied van communicatie en taal. Taalcoaching kan een goede duw in de rug bieden maar, door gebruik van vertaaloortjes gaat het nóg een stap verder.

In de Apeldoorn (en omgeving) hebben zes organisaties de kracht van vertaaloortjes ervaren. Deze bedrijven, waaronder de McDonald’s, Mediant, Remkes en Gelder Thuiszorg, hebben positief gereageerd op de effectiviteit van deze technologie. De vertaaloortjes hebben niet alleen de communicatie verbeterd, maar ook bijgedragen aan een inclusievere werkomgeving.

”𝘞𝘪𝘫 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘻𝘦𝘬𝘦𝘳 𝘤𝘰𝘯𝘤𝘭𝘶𝘥𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘢𝘭𝘨𝘦𝘮𝘦𝘯𝘦 𝘨𝘦𝘣𝘳𝘶𝘪𝘬 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘵𝘢𝘢𝘭𝘰𝘰𝘳𝘵𝘫𝘦𝘴 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘱𝘰𝘴𝘪𝘵𝘪𝘦𝘧 𝘪𝘴 𝘣𝘦𝘷𝘢𝘭𝘭𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘨𝘰𝘦𝘥 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘵 𝘵𝘪𝘫𝘥𝘦𝘯𝘴 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘢𝘤𝘵𝘶𝘦𝘭𝘦 𝘣𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦𝘬𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯!” – 𝘍𝘭𝘰𝘰𝘳𝘮𝘢𝘯𝘢𝘨𝘦𝘳 𝘔𝘤𝘋𝘰𝘯𝘢𝘭𝘥’𝘴

Verschillende bedrijven waren zelfs zo onder de indruk dat zij besloten hebben om de vertaaloortjes zelf aan te schaffen. Dit illustreert de impact die de vertaaloortjes hebben op de regionale arbeidsmarkt. De reacties van zowel werknemers als werkgevers zijn positief, waarbij de nadruk ligt op verbeterde samenwerking en efficiëntie.

Interesse in vertaaloortjes

TINT heeft, in reactie op de toenemende vraag van diverse organisaties, besloten het aantal vertaaloortjes uit te breiden. Wilt u meer inzicht krijgen in hoe deze oortjes kunnen bijdragen aan de verbetering van communicatie binnen uw team? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Ontdek de talrijke voordelen van deze geavanceerde taaltechnologie! Stuur ons dan een bericht via tint@lucrato.nl.