Werkconferentie 'Samen komen we verder' zet zich in voor een transparante, inclusieve en veerkrachtige arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van werknemers, werkgevers, werkzoekenden, uitkeringsgerechtigden, de overheid, het onderwijs en anderen. Mensen wonen, werken, ondernemen of volgen een opleiding daar waar mogelijkheden en kansen liggen, of waar ze zelf willen.

  • Inclusieve technologie
  • PPS

De werkconferentie werd gestart met twee presentaties. Een presentatie door Camiel Jansen (SZW) over de stand van zaken van het traject ‘Hervorming Arbeidsmarktinfrastructuur’ en tussenstand van resultaten van de werkgroepen Governance en Dienstverlening. En een presentatie van onderzoek- en adviesbureau Moventem over de stand van zaken m.b.t. de vraag en het aanbod op basis van de nieuwste gegevens die zij hebben verzameld voor de Arbeidskracht Analyse van de regio.

TINT Apeldoorn

TINT Apeldoorn kon op deze dag als publiek private samenwerking niet ontbreken. En verzorgde de workshop: De toekomst is nu! Inclusieve technologie voor een inclusieve arbeidsmarkt.
Gestart met een korte introductie in wat TINT voor de regio doet. Daarna werden de deelnemers meegenomen in de wereld van inclusieve technologie. Welke technologieën zijn er en hoe kan dit worden ingezet. Tot slot konden ze ook nog technologieën uitproberen. Het was een inspirerende workshop.

Wil je ook weten wat TINT Apeldoorn voor jou als bedrijf kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Afb. 1. Deelnemer test baanoriëntatie Virtual Reality bril

Word TINT partner