Overige partners

Belangrijke partners van TINT Apeldoorn.

A+O Metalektro

A+O Metalektro is hét opleidingsfonds van en voor metalektrobedrijven. Onze missie: opleiden, ontwikkelen en groei in de sector bevorderen.

Opleidingsfonds A+O Metalektro financiert het project TINT Apeldoorn in opdracht van sociale partners.

A+O metalektro

Ozone

oZone is een gebruiksvriendelijke leeromgeving, ontwikkeld voor en door technische bedrijven. Op het platform vind je basisleerstof die je direct kunt inzetten voor het opleiden van (nieuwe) medewerkers. Je maakt in oZone ook gemakkelijk je eigen leermodules. Door het maken van leerpaden, stem je de leerstof af op de functies binnen je bedrijf.

TINT Apeldoorn zal via oZone onderzoeken en lesstof delen.

Ozone

Provincie Gelderland

Provincie Gelderland ziet de kansen die een TINT biedt voor alle arbeidsmarktregio’s (in Gelderland en daarbuiten). De Provincie Gelderland heeft daarom geld ter beschikking gesteld om de design principes (de ‘formule TINT’) te beschrijven zodat andere regio’s hiermee geholpen of ongeholpen mee aan de slag kunnen. Daarnaast is de afspraak om minimaal 3 van de 6 Gelderse arbeidsmarktregio’s op voorhand te betrekken om te komen tot dat ‘handboek’ en 800 doelgroep medewerkers in periode van 3 jaar in hun kracht te zetten middels toepassing technologie.

 

Provincie Gelderland