Wat is inclusie?

Bij TINT Apeldoorn, geloven wij sterk in het creëren van een inclusieve arbeidsmarkt. Inclusie is niet alleen een waardevol streven, maar ook een essentieel onderdeel van op de juiste manier benutten van arbeidspotentieel. Om dit belangrijke thema verder te belichten, heeft student Stijn een kennisclip ontwikkeld die dieper ingaat op wat inclusie betekent en hoe we dit kunnen bevorderen.

 

  • Inclusie
  • Kennisdeling

Wat is Inclusie?

Inclusie gaat over het erkennen, waarderen en benutten van de diversiteit van mensen. Het gaat niet alleen om het bieden van gelijke kansen, maar ook om het creëren van een omgeving waar elk persoon zich gewaardeerd en ondersteund voelt.

Waarom inclusie?

In een inclusieve omgeving zou iedereen hun volledige potentieel kunnen bereiken. Dit leidt niet alleen tot betere leerresultaten, maar het verrijkt ook de ontwikkelervaring voor iedereen. Door verschillende perspectieven en ervaringen te omarmen, bereiden we de arbeidsmarkt voor op een meer diverse wereld.

De kennisclip

We nodigen jou graag uit om onze kennisclip over inclusie te bekijken. Deze video biedt een duidelijke uitleg over wat inclusie is. Laten we samenwerken aan een arbeidsmarkt waar iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Deel jouw gedachten en ervaringen over inclusie in de reacties!

#TINTApeldoorn #Inclusie #kennisdeling