Open je kansen met technologie

Inspirerende sprekers, kennismaking met technologieën en de Technohub Inclusieve Technologie. Dit allemaal en meer tijdens het mini-syposium ‘Open je kansen met technologie’. Hier volgt een terugblik.

  • Cobot
  • Inclusieve technologie
  • Operator Support System

Een middag waar ondernemers de kans kregen om te zien welke interessante technologie wordt verkend die het mogelijk maakt dat mensen die knelpunten ervaren mèt inzet van passende technologie aantrekkelijke werknemers zijn.
Uit een door Ecorys uitgevoerd onderzoek blijkt dat werkgevers in de regio Apeldoorn veel potentie zien in nieuwe technologie, zeker nu er groot tekort is aan personeel. Een aantal ondernemers als Lagemaat B.V. en Climatebooster B.V. vertelden hoe zij investeren in een inclusieve werkvloer, waar technologie ten dienste staat van mensen met en zonder arbeidsbeperking. Top!

Studenten van Saxion en Aventus stonden bij de verschillende stands met technologieën. Zowel Saxion als Aventus zijn onderdeel van de TINT Apeldoorn. En de medewerkers van Werkleerbedrijf Lucrato zorgden voor de catering. Een goed georganiseerde middag, waarbij iedereen naast inspiratie met een 3D geprint hulpmiddel naar huis ging. Het hulpmiddel geprint door de 3D printer van TINT is om de tandpastatube helemaal leeg te krijgen. Geniaal, vooral nu iedereen moet besparen.

Geinteresseerd

Wil je de volgende keer ook aanwezig zijn, houd onze events in de gaten.
Vragen over TINT Apeldoorn neem contact met ons op. 

Sfeerimpressie