Riso's Japanse Zakenmannen Betreden SDD: Een Ontmoeting van Innovatie en Cultuur

Een afvaardiging van Japanse zakenmannen, vertegenwoordigers van het gerenommeerde bedrijf Riso, bracht onlangs een bezoek aan de faciliteiten van SDD, op locatie van Werkleerbedrijf Lucrato. Gedurende hun verblijf namen ze de tijd om de geavanceerde printoplossingen van SDD te verkennen, die bekend staan om hun innovatie en efficiëntie.

  • Operator Support System
  • OSS
  • SDD
  • TINT Apeldoorn

Met een geïnteresseerde blik inspecteerden de Japanse bezoekers de verschillende technologische hoogstandjes die SDD te bieden heeft. Van innovatieve lamineeroplossingen tot geavanceerde documentverwerkingsapparatuur, de afvaardiging toonde een oprechte interesse in de diverse mogelijkheden die SDD kon bieden voor hun zakelijke behoeften.

Een hoogtepunt van het bezoek was een gedetailleerde uitleg van de diverse technologieën die TINT-Apeldoorn tot zijn beschikking heeft. De zakenlieden luisterden aandachtig terwijl ze werden meegenomen door de verschillende functies en voordelen van de systemen, waarbij ze inzicht kregen in hoe deze oplossingen hun operationele processen konden verbeteren en optimaliseren. Zo is er gesproken over de pilot met Saxion, SDD en Lucrato over de implementatie van een Operator Support systeem op basis van Augmented Reality. Er was ook aandacht voor stressmonitoring, game based assessment en Virtual Reality.

De ontmoeting tussen Riso en SDD bood niet alleen een gelegenheid voor zakelijke verkenning, maar diende ook als een culturele uitwisseling tussen bedrijven uit verschillende delen van de wereld. Het bezoek benadrukte het belang van internationale samenwerking en kennisuitwisseling in een steeds meer geglobaliseerde zakelijke omgeving.